google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Κόλλια στα Φιλιατρά με παλμό

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Κόλλια στα Φιλιατρά με παλμό

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ την Τρίτη 26/10/2010 στις 8.00 το βράδυ τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» στα Φιλιατρά.
Τον κ. Κόλλια προλόγισε και παρουσίασε στους παρευρισκομένους ο Δήμαρχος Φιλιατρών Άλκης Ξύγκας λέγοντας: «Ο Κώστας Κόλλιας είναι ένας από μας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Φιλιατρά. Η συνδυκαλιστική και πολιτική του πορεία είναι γνωστή σε όλους μας. Χαιρόμαστε που θα μας διαδεχτεί στο δήμο γιατί έχει την εμπειρία και τις ικανότητες να είναι ένας πολύ καλός δήμαρχος».
Ο κ. Κόλλιας στην ομιλία του μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στα Φιλιατρά, τα χρόνια των σπουδών του, τη λογοτεχνική πορεία μέσα στην οποία, σε κάθε στίχο, καθένας μπορεί να ανακαλύψει την αγάπη του για την πατρίδα. Τόνισε ότι η πολιτική του διαδρομή είναι γνωστή σε όλους και δεν προτίθεται να την κρύψει από κανέναν. Είπε επίσης ότι οι δεσμοί, οι σχέσεις του και η επαφή του με τα Φιλιατρά ποτέ δεν διακόπηκαν, απαντώντας έτσι σε όσους ισχυρίζονται ότι επειδή δεν κατοικούσε στα Φιλιατρά δεν γνωρίζει τα προβλήματα. Στη συνέχεια μίλησε για το σχέδιο «Καλλικράτης» και την πρόθεσή του κάθε πόλη και κάθε χωριό του νέου Δήμου Τριφυλίας να αναπτυχθεί ισόρροπα με τα υπόλοιπα ώστε να μην υπάρξει μαρασμός κάποιων περιοχών.
Στα εγκαίνια παραβρέθηκε πάρα πολύ κόσμος. Ανάμεσά τους ήταν και οι Δήμαρχοι Κυπαρισσίας Γιώργος Σαμπαζιώτης και Αυλώνος Γιάννης Φιλντίσης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη