google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πρεμιέρα για το Δημοτικό Ωδείο Κυπαρισσίας

Πρεμιέρα για το Δημοτικό Ωδείο Κυπαρισσίας

ΜΕ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθές Τετάρτη στις 8 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων "Αλέκος Παπαδόπουλος" η πρώτη συναυλία και συνάμα η 1η εκδήλωση παρουσίασης του Δημοτικού Ωδείου Κυπαρισσίας. Πρόκειται για ένα νέο πολιτιστικό θεσμό ο οποίος φιλοδοξεί να προσφέρει μουσικη Παιδεία στην περιοχή μας με έμφαση την μουσική δημιουργία αλλά και συνεργασία με άλλα Δημοτικά Ωδεία όπως εκείνο της Καλαμάτας.
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν κομμάτια απο γνωστούς Ελληνες δημιουργούς και οι γονείς των μαθητών χειροκρότησαν την παρουσία των παιδιών που έλαβαν μέρος καθώς πραγματικά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους...
Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην εκδήλωση οι μαθητές του Ωδείου παρουσίσαν σε ένα μοναδικό ρεπορτόριο μουσικά κομμάτια σε κιθάρα και πιάνο! Η κατάμεστη σχεδόν αίθουσα Πολλαπλών εκδηλώσεων ήταν η πιο χειροπιαστή απόδειξη για την δουλειά που συντελείται καθώς ήδη έχουν ξεκινήσει τα μαθήματα καθημερινά απο δύο καταξιωμένους δασκάλους, ενώ παράληλλα παρέχονται εκπτώσεις σε όσους μαθητές συμμετέχουν στην Δημοτική Φιλαρμονική, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ο θεσμός εναρμονίζεται με την δημιουργία δραστηριοτήτων στα πλαίσια πολιτστικών εκδηλώσεων καθώς τα μαθήματα διεξάγονται στο χώρο που εδρεύει η Φιλαρμονική. Να τονίσουμε τέλος ότι τόσο η Χορωδία Φίλων Μουσικής, η Φιλαρμονικής και το Δημοτικό Ωδείο αποτελούν θεσμούς και δράσεις που θα έχουν λόγο ύπαρξης στο νέο Δήμο Τριφυλίας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη