google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Κατατρόπωσε τον Σωτηρόπουλο με επιχειρήματα ο Κώστας Κόλλιας

Κατατρόπωσε τον Σωτηρόπουλο με επιχειρήματα ο Κώστας Κόλλιας

ΜΕ ξεκάθαρο λόγο και μεγάλες αλήθειες μίλησε στη τηλεόραση BEST ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας σε ένα προεκλογικό debate απέναντι στους κ. Δημήτρη Σωτηρόπουλο και Σαράντο Κουκούμη κερδίζοντας στα σημεία κάνοντας μια άριστη εμφάνιση, οδηγώντας σε αμηχανία τον κ. Σωτηρόπουλο σε ζωτικής σημασίας θέματα του νέου Δήμου όπου απέφυγε να απαντήσει.
Ο Κώστας Κόλλιας σχολίασε την προσπάθεια της Κυβέρνησης να καταργήσει την υπάρχουσα δομή των υπηρεσιών οδηγώντας σε απομόνωση την περιοχή τονίζοντας ότι εκεινοι που υπέγραψαν το Μνημόνιο και το στηρίζουν είναι εκείνοι που θέλουν να αφαιρέσουν υπηρεσίες, αλλά και το κοινωνικό κράτος αναφέροντας ως παράδειγμα την Διεύθυνση Αγροτικής ανάπτυξης και τα Κέντρα Υγείας στη περιοχή. Επέκρινε τον κ. Σωτηρόπουλο ότι ήταν ο ίδιος που ως Δήμαρχος Φιλιατρών δεν έδωσε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα του τόπου του και για τον Καλλικράτη εξηγώντας ότι ήρθε να υπηρετήσει μόνο και μόνο τους Τριφύλιους. Μάλιστα επέκρινε την στάση που τήρησε για μεταφορά της έδρας σε άλλη περιοχή, ενώ καυτηρίασε την στάση που τηρήθηκε απο τα κομματικά επιτελεία για το σύνολο των αγροτικών θεμάτων του τόπου μας.
Επικέντρωσε παράλληλα στην ισόρροπη ανάπτυξη με συγκεκριμένες δράσεις σε όλο το Δήμο στην πράξη και όχι στα χαρτιά και κούφιες υποσχέσεις αλλά και την δημιουργία σε κάθε πόλη με αποκεντρωμένες υπηρεσίες καταλήγοντας ότι δεν πρόκειται να επιβληθούν νέοι φόροι στους δημότες.
ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΟΓΩ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ
Λόγω της αλλαγής του προγράμματος της επίσκεψης του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά στην περιοχή μας αλλάζει και το πρόγραμμα του Συνδυασμού «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» για την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010.
Η επίσκεψη του κ. Κόλλια και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στο Κοπανάκι την Κυριακή το πρωί δεν θα πραγματοποιηθεί.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα βρίσκεται στο εκλογικό κέντρο της Κυπαρισσίας στις 10.30. Στις 11.00 θα βρίσκεται στο εκλογικό κέντρο των Φιλιατρών και στις 12.00 στο εκλογικό κέντρο των Γαργαλιάνων.
Αλλάζει επίσης και ο χρόνος των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου των Γαργαλιάνων τα οποία θα γίνουν στις 7.00 μ.μ.. Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Κυπαρισσίας θα γίνουν όπως έχουν προγραμματιστεί το Σάββατο 23/10/10 στις 8.30 μ.μ. και των Φιλιατρών την Τρίτη 26/10/10 στις 8.00 μ.μ.. Οι υπόλοιπες δραστηριότητες του συνδυασμού ακολουθούν το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί μέχρι σήμερα.
Η φωτό απο τη συνέντευξη στο BEST προέρχεται απο το kyparissia-press.

4 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη