google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ερωτηματικά για 'δημοσκόπηση' σε ιστολόγιο...

Ερωτηματικά για 'δημοσκόπηση' σε ιστολόγιο...

ΤΗΝ ταυτότητα και συνεπώς την ταυτοποίησης της έρευνας δημοσκόπησης μαζί με τα ποσοτικά στοιχεία από το δείγμα που ελήφθη που δημοσίευσε το blog Trifylianews ζητά ανοικτά με ανακοίνωση του ο συνδυασμός του κου Κώστα Κόλλια υποψηφίου Δημάρχου Τριφυλίας "Τριφυλία Ισόρροπη ανάπτυξη" καθώς φαίνεται ότι αποτελεί προιόν μυθοπλασίας όπως αναφέρουν πολιτικοί αναλυτές.Η σχετική επιστολή ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε σύμφωνα με το Δελτίο Τύπο είναι ότι:
"Σχετικά με τα αναρτηθέντα στο trifylianews.blogspot «αποτελέσματα» μιας απροσδιορίστου ταυτότητας «δημοσκόπησης» για το Δήμο Τριφυλίας, προς αποφυγή παραπλανητικών εντυπώσεων (και άλλων συνεπειών) παρακαλούμε να γνωστοποιήσετε και να αναρτήσετε την ταυτότητα της εταιρίας η οποία διεξήγαγε τη «δημοσκόπηση», τον εντολέα που ζήτησε τη διεξαγωγή της, το χρόνο που αυτή πραγματοποιήθηκε καθώς και τα αριθμητικά δεδομένα της έρευνας όπως είναι το μέγεθος και η σύνθεση του δείγματος."
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Αν η υποτιθέμενη έρευνα αφορά ρεπορτάζ ενός δημοσιογράφου απέχει από το να χαρακτηριστεί ως δημοσκόπηση. Αν υπάρχει πραγματικά εντολέας καλό θα είναι να πληροφορηθεί το κοινό για το θέμα. Αν τελικά δεν δοθεί πειστική απάντηση απλά πρόκειται για τα γνωστά παπαγαλάκια παραγοντίσκων που θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Ιδίως θα απομονωθούν από την στιγμή που οι ίδιοι σε αναρτήσεις τους ομιλούν πολλές φορές για παπαγαλάκια σε Δήμους και συνδυασμούς χωρίς όμως να θίξουν το στενό τους περιβάλλον. Προφανώς δεν μπορείς να σχολιάζεις ή να κριτικάρεις άλλους όταν οι ίδιοι πέφτουν στο ίδιο σφάλμα ξανά και ξανά.

2 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη