google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Εγκαίνια εκλογικού κέντρου και επαφές στον Αετό

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου και επαφές στον Αετό

Το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Τριφυλία – Ισόρροπη Ανάπτυξη» στα Φιλιατρά άρχισε ήδη να λειτουργεί. Βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της πόλης, δίπλα από το φαρμακείο του κ. Παπαθεοδοσίου. Τα εγκαίνια του κέντρου έχουν προγραμματιστεί να γίνουν αυτή την εβδομάδα παρουσία των στελεχών που τον πλαισιώνουν αλλά και πολλούς φίλους καθώς και πολίτες που τους προσεγγίζουν οι θέσιες του συνδυασμού.
Στο μεταξύ το Κοπανάκι επισκέφτηκε την Κυριαική ο επικεφαλής του συνδυασμού «Τριφυλία – Ισόρροπη Ανάπτυξη» και υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας συνοδευόμενος από κλιμάκιο υποψηφίων συμβούλων από όλες τις Δημοτικές ενότητες. Ο κ. Κόλλιας και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι έγιναν δεκτοί με θετικότατα σχόλια από τους κατοίκους. Αντάλλαξαν μαζί τους απόψεις και προβληματισμούς σχετικά με τη σημερινή δύσκολη οικονομική κατάσταση και τις νέες προοπτικές που θα διαμορφωθούν με τον νέο Δήμο, ενώ αναλύθηκαν ζητήματα που αφορούν την νέα διοικητική μεταρρύθμιση καθώς και το σχέδιο για την ανάπτυξη όλου του Δήμου...
Στις επαφές και συζητήσεις συμμετείχαν ενεργά τόσο ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας Γιώργος Σαμπαζιώτης, ο Αντιδήμαρχος Γρηγόρης Γκότσης, η πρόεδρος του Δ.Σ. κα Γιάννα Κωνσταντέλου διακρινονται στην φωτό μαζί και με τον δημοτικό σύμβουλο κ. Παν. Τσίγγανο.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη