google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Βραδιά μεσογειακής κουζίνας στην Αποβάθρα...

Βραδιά μεσογειακής κουζίνας στην Αποβάθρα...

Η πιο μεγάλη μακαρονάδα και ριζότο θαλασσινών αποτελεί επίτευγμα της Κυπαρισσίας με την φαεινή ιδέα του επιχειρηματία Δαμιανού Ροιλού ο οποίος συμφώνησε με τον πασίγνωστο σέφ και σύντομα τηλεοπτικό παρουσιαστή Γιάννη Γκελντή που κατάγεται απο την περιοχή Αρφαρών και επομένως είναι συμπατριώτης μας να παρουσιάσουν με γευστικό τρόπο μια καταπληκτική ιδέα.
Η βραδιά κύλησε με ευχές του Δημάρχου Κυπαρισσίας κ. Γιώργου Σαμπαζιώτη ο οποίος αναφέρθηκε στην σημασία της μεσογεακής διατροφής και θαλασσινής γευσιγνωσίας στο τραπέζι της Μεσσηνίας και της Κυπαρισσίας ενώ ευχήθηκε να ευοδωθούν οι κόποι των διοργανωτών του χρονου να κατασκευαστεί η μεγαλύτερη μακαρονάδα και ριζότο θαλασσινών που θα μοιραστεί στον κόσμο με σκοπό να εισαχθεί στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες.
Ο σέφ Γιάννης Γκελντής μίλησε για την προετοιμασία που προηγήθηκε ευχαριστώντας τους χορηγούς καθώς και τους επισκέπτες που συνδύασαν την θερινή ατμόσφαιρα με τα περίπτερα που στήθηκαν και πρόσφεραν φέτα Κυπαρισσίας, λαγάνι, κρασιά της περιοχής μας αλλά και αναψυκτικά μαζί με εδέσματα. Η βραδιά γευσιγνωσίας ολοκληρώθηκε με πολύ μουσική ενώ την μακαρονάδα γεύθηκαν εκτός απο τους διοργανωτές, ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος κ. Γρηγόρης Γκότσης, οι Πρόεδροι των Συλλόγων αλιέων της πόλης αλλά και οι δεκάδες επισκέπτες.

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη