google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πρόσκληση Κόλλια σε Τσίγγανο για συστράτευση

Πρόσκληση Κόλλια σε Τσίγγανο για συστράτευση

ΑΝΟΙΚΤΗ Πρόσκληση στον Παναγιώτη Τσίγγανο, που έχει ανακοινώσει υποψηφιότητα για δήμαρχος Τριφυλίας, απηύθυνε με δήλωσή του, χθες το απόγευμα από τα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Φιλιατρών, ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Κόλλιας. Παράλληλα τόνισε ότι αύριο στις 7.00 το απόγευμα, στη Βιβλιοθήκη των Γαργαλιάνων, θα δοθεί η διακήρυξη του συνδυασμού που ηγείται, «Τριφυλία – Ισόρροπη Ανάπτυξη». Σημειώνουμε πως τις προηγούμενες μέρες ο υποψήφιος δήμαρχος επισκέφθηκε τις Οργανώσεις της Ν.Δ. στο Δήμο Τριφυλίας και είχε επαφές και συζητήσεις με στελέχη και μέλη του κόμματος.
Η δήλωσή του έχει ως εξής: «Από την αρχή, αφότου αποδέχθηκα την πρόταση να ηγηθώ συνδυασμού για το Δήμο Τριφυλίας είχα δηλώσει ότι ο συνδυασμός μας “Τριφυλία – Ισόρροπη Ανάπτυξη” λειτουργεί χωρίς ιδεολογικές αγκυλώσεις και χωρίς προσωπικές περιχαρακώσεις. Απηύθυνα, μάλιστα, και θα συνεχίσω μέχρι τέλους ν’ απευθύνω, κάλεσμα για συστράτευση όλων όσοι έχουν την ίδια αγωνία με εμάς για την ισόρροπη ανάπτυξη της Τριφυλίας και όλων όσοι συμμερίζονται τις αρχές και τις θέσεις του συνδυασμού μας, όπως περιγράφονται στο δελτίου Τύπου που έγινε η πρόταση Κόλλια και όπως θα αναπτυχθούν την Κυριακή, στη διακήρυξη τη δημόσια που θα κάνουμε.
Θα ήθελα σήμερα να απευθύνω το ίδιο κάλεσμα σε κάθε συμπολίτη μας ξεχωριστά για κοινή πορεία και δράση. Με δεδομένα τα προβλήματα και τις δυσκολίες του νεοσύστατου Δήμου μας, εκτιμώ ότι δεν περισσεύει κανείς. Την πρόσκληση αυτή απευθύνω προσωπικά και στον Τάκη τον Τσίγγανο, που, όπως ξέρετε, έχει δημοσιοποιήσει την υποψηφιότητά του, γιατί πεποίθησή μου είναι ότι όλοι μαζί, χωρίς εξαιρέσεις, μπορούμε καλύτερα να δουλέψουμε για το νέο Δήμο!».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη