google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 «ΡΩΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑ - Σύγχρονος Μπόστ

«ΡΩΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑ - Σύγχρονος Μπόστ

ΤΟ βράδυ της Τετάρτης παρουσιάζεται το έργο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Μποστ στις 9:00 το βράδυ στο λιμάνι της Κυπαρισσίας από το ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας.
Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Καλαμάτας ανεβάζει την κωμωδία του Χρύσανθου (Μέντη) Μποσταντζόγλου (Μποστ) «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» σε σκηνοθεσία Κώστα Κατσουλάκη Ο Μποστ, Χρύσανθος (Μέντης) Μποσταντζόγλου, μέσα από το μύθο του «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Σαίξπηρ, στήνει ένα δικό του σύγχρονο μύθο, μια παρωδία της πιο διάσημης ερωτικής ιστορίας στον κόσμο! Με τον ευρηματικό και απροσδόκητο λαϊκό δεκαπεντασύλλαβο σατιρίζει τα «κακώς κείμενα» της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας. Τολμηρός και επαναστάτης μισεί την υποκρισία, τη σοβαροφάνεια, τον καθωσπρεπισμό.
Η σκηνοθεσία είναι του Κώστα Κατσουλάκη, η μουσική του Νίκου Ξανθούλη, τα σκηνικά της Κατερίνας-Χριστίνας Μανωλάκου, τα κοστούμια και οι φωτισμοί του Κώστα Κατσουλάκη. Βοηθός σκηνοθέτη είναι η Εύη Γιαννακοπούλου.
Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Μελλισάρης, Περικλής Αλμπάνης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Αλεξία Μουστάκα, Μαρίνα Ταβουλάρη, Εύη Γιαννακοπούλου, Μαριέτα Αντιβάση, Γιώργος Τσαπόγας, Σταμάτης Μπαρμπαγιαννάκος.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη