google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ομόφωνες αποφάσεων για έργα οδοποιίας στο Δ.Σ. Κυπαρισσίας

Ομόφωνες αποφάσεων για έργα οδοποιίας στο Δ.Σ. Κυπαρισσίας

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ χθές Τετάρτη το Δ.Σ. Κυπαρισσίας λαμβάνοντας σημαντικές αποφάσεις για θέματα της αρμοδιότητάς του. Πιο συγκεκριμένα για το 1ο θέμα το Δ.Σ. ομόφωνα ενέκρινε την απόφαση της Δημαρχιακής Επιτροπής σύμφωνα με σκεπτικό της για την λειτουργία της ετήσιας παραδοσιακής εμποροζωοπανήγυρη 2010, καθόρισε την τιμή για το Λούνα Πάρκ στις 9.500 Ευρώ χωρίς οι ιδιοκτήτες να αυξήσουν την τιμή του εισητηρίου εισόδου απο τα περσινά επίπεδα. Μάλιστα συγκροτήθηκε επιτροπή για την λειτουργία του Πανηγυριού αποτελούμενη απο τους Φωτεινόπουλο Παναγιώτη, Χρονόπουλο Δημήτριο, Γιαννόπουλο Σωτήρη, Κατσαργύρη Ιωάννη, Μασούρα Γιώργο, Στρατικοπούλου Αθανασία και Θεοδωροπούλου Γεωργία όπου οι 3 τελευταίοι είναι υπάλληλοι του Δήμου.
Επίσης ομόφωνα το Δ.Σ. ενέκρινε την έγκριση του 1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα για το έργο Τσιμεντόστρωση Δημοτικών οδών του Δήμου Κυπαρισσίας, τον 1ο πίνακα για το έργο Τσιμεντόστρωση δρόμων οικισμού Κυπαρισσίας, ενώ για την παραχώρηση αιγιαλού σε επιχειρηματίες στην περιοχή του Αη Λαγούδη ομόφωνα εγκρίθη η ανωτέρω παραχώρηση εφόσον εξοφληθούν όλες οι περσινές οφειλές καθώς ουδείς κατέβαλε το ανάλογο τίμημα στο Δήμο.
Επίσης σε εκτός ημερήσιας διάταξης συζήτηση το Σώμα αποφάσισε ομόφωνα την τροποποίηση του Προυπολογισμού για το τρέχον έτος όπως κατατέθηκε απο την οικονομική υπηρεσία του Δήμου, την ομόφωνα έγκριση για τροποποίηση της απόφασης που αφορά την κατανομή της Β δόσης ΣΑΤΑ και την αποδοχή με ταυτόχρονη κατανομή ποσού ύψους 12.980 ευρώ για επισκευή και συντηρηση σχολικών κτιρίων. Τέλος σχετικά με το αίτημα Ευστάθιου Τζικάκη για αναγνώριση οφειλής του Δήμου στο έργο που αφορά την Αγροτική οδοποιία του Δήμου Κυπαρισσίας το Δ.Σ. κατά πλειοψηφία προέβη σε αποδοχή του αιτήματος μειοψηφούντος του κ. Σωτήρη Γιαννόπουλου. Τέλος συζητήθηκαν αιτήσεις δημοτών της περιοχής μας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη