google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Το καλοκαίρι υποδέχτηκε με την 'Ειρήνη' το 2ο Δημοτικό Κυπαρισσίας

Το καλοκαίρι υποδέχτηκε με την 'Ειρήνη' το 2ο Δημοτικό Κυπαρισσίας

Την σχολική χρονιά που αποτελεί παρελθόν, αποχαιρέτησε με μια έξοχη θεατρική παράσταση ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κυπαρισσίας και οι μαθητές του σχολείου χθές βράδυ στο Αμφιθέατρο του σχολικού συγκροτήματος.
Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Νίκος Τζώνης παρουσίασε τις δραστηριότητες της σχολικής χρονιάς που έληξε μαζί με τις δράσεις για το περιβάλλον και το πολιτισμό, αλλά και για την θεατρική παράσταση 'Ειρήνη' του Αριστοφάνη που ετοίμασαν παιδιά των 2 τελευταίων τάξεων του σχολείου παρουσία των γονιών. Επίσης αναφέρθηκε στο θεσμό του Ολοήμερου σχολείου που ξεκινά με νέες προδιαγραφές απο την νέα σχολική χρονιά με πολυθεματικές δραστηριότητες και διεύρυνση του ωραρίου μέχρι τις 4.15 το απόγευμα.
Παράλληλα ο Σύλλογος Γονέων υποδέχεται το καλοκαίρι , σε εκδήλωση που διοργανώνει αυτό το Σάββατο 12 Ιουνίου στις 9 το βράδυ, στο Τουριστικό Κυπαρισσίας. Προσκαλεί όλους μαζί με τα παιδιά τους να περάσουν μια όμορφη βραδιά με ποτό, μεζεδάκια, μουσική, παιχνίδι στην παραλία και δώρα για όσους είναι τυχεροί. Η τιμή εισόδου για τους μεγάλους είναι 10 ευρώ το άτομο με ποτό και ατομικές ποικιλίες, ενώ για τα παιδιά θα υπάρχει ειδικό μενού.

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη