google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Σημαντικές αποφάσεις στην Δημαρχιακή Επιτροπή

Σημαντικές αποφάσεις στην Δημαρχιακή Επιτροπή

ΜΕ διαδικαστικά αλλά και λειτουργικά θέματα ασχολήθηκε στην τακτική του συνεδρίαση το μεσημέρι της Τρίτης η Δημαρχιακή Επιτροπή στο Δήμο Κυπαρισσίας προκειμένου να λάβει αποφάσεις για ορισμένα ζητήματα αλλά και να τοποθετηθεί σε θέματα που αφορούν τον Δήμο.
Πιο συγκεκριμένα εγκρίθηκαν αρχικά με βάση τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ο πρόχειρος διαγωνισμός προμήθειας μπετού για τις ανάγκες διαφόρων έργων. Μάλιστα να τονιστεί ότι ο Δήμος θα προχωρήσει στο εγγύς μέλλον στην διευθέτηση πεζοδρομίων ώστε να αναβαθμιστεί η εικόνα που παρουσιάζεται σε κεντρικούς δρόμους.
Το 2ο θέμα αφορούσε την έγκριση των πρακτικών πρόχιερου διαγωνισμού προμήθειας οικοδομικών υλικών για τις ανάγκες των συνεργείων του Δήμου, ενώ το 3ο θέμα αφορούσε την έγκριση πρακτικών για την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού. Ηδη τα συνεργεία του Δήμου αποκαθιστούν πολλές φορές κολόνες φωτισμού κατά μήκος των οδικών αξόνων της πόλης και διενεργεί παρεμβάσεις όπου απαιτούνται. Τέλος συζητήθηκε η ψήφιση πιστωσεων έργων με αυτεπιστασία βάση του Προυπολογισμού του 2010 δεδομένου ότι αρκετά έργα βρίσκονται σε εξέλιξη...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη