google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πρωταθλητής ο Α.Ο.Κ. φορτσάρει για την Δ Εθνική

Πρωταθλητής ο Α.Ο.Κ. φορτσάρει για την Δ Εθνική

ΣΤΗΝ Δ Εθνική κατηγορία ανέβηκε για δεύτερη φορά μετά απο 23 χρόνια περίπου ο ιστορικός Α.Ο. Κυπαρισσίας σε μια βραδιά γεμάτη αστέρια για τον μεγάλο Πρωταθλητή. Η βραδιά γεμάτη άρωμα αθλητισμού παραμενει ανεξίτηλη στις μνήμες των φιλάθλων του ιστορικού Σωματείου της 'Αρκαδιάς' καθώς ο Α.Ο. Κυπαρισσίας σήκωσε το τρόπαιο του μεγάλου ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ για την άνοδό του στη Δ Εθνική.
Στις τιμητικές πλακέτες η συγκίνηση ήταν διάχυτη όπου αρχικά τιμήθηκε ο Πανηλειακός για την άνοδό του στην Γ Εθνική όπου την πλακέτα παρέδωσε ο Δημ. Κουσελάς, ενώ ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Σαμπαζιώτης απέδωσε την τιμητική πλακέτα στον άξιο πλαίμαχο παίκτη του ΑΟΚ Σπυρο Λεκάντη που βοήθησε πολύ στην οργάνωση της ομάδας αλλά και στην ενωτική του στάση προς τους ποδοσφαιριστές.

Σε μια αθλητική ατμόσφαιρα, γιορτή του ποδοσφαίρου ο ΑΟΚ έδωσε τον καλύτερο εαυτό του με τον φιλικό αγώνα που διεξήχθη με τον Πανηλειακό που αγωνίζεται απο φέτος στην Γ Εθνική με το σκόρ να καταλήγει στην εκπνοή του αγώνα 1-5! Μέσα απο πυροτεχνήματα και βεγγαλικά αλλά και σαμπάνια που έρρεε άφθονη η φιέστα ανόδου παρουσία του Προέδρου της ΕΠΣΜ κ. Σταθόπουλου, του Αντιπροέδρου Κανέλλου Κυριακού που κατάγεται απο την Σπηλιά Κυπαρισσίας, τον Γραμματέα της Ενωσης, του Δημάρχου Κυπαρισσίας κ. Γιώργου Σαμπαζιώτη, των συμβούλων κ. Ζαχ. Κανελλόπουλου και Παν. Τσίγγανου, του ηρωικού Προέδρου της Ομάδας που έκανε το όνειρο πραγματικότητα Μπάμπη Κακούτη, του Προπονητή Χρήστου Γερολυμάτου και της ηγεσίας της ομάδας με τα χειροκροτήματα των φιλάθλων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη