google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πέρασε στο Δ.Σ. η ολοκληρωμένη πρόταση της Β1 φάσης του Γ.Π.Σ.

Πέρασε στο Δ.Σ. η ολοκληρωμένη πρόταση της Β1 φάσης του Γ.Π.Σ.

ΤΙΣ τελικές πινελιές στην διαμόρφωση της Β1 φάσης του Γ.Π.Σ. διαμόρφωσε στη πρ΄σοφατη συνεδρίαση του το Δ.Σ. Κυπαρισσίας το οποίο κατά πλειοψηφία ενέκρινε και παρέλαβε την Β1 φάση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου, υιοθετώντας άμεσα τις τελευταίες τροποποιήσεις απο τους μελετητές, με επίκεντρο την ζώνη προστασίας του ελαιώνα. Η προαναφερόμενη ζώνη προστασίας μετά την εγκεκριμένη απόφαση του Σώματος θα εκκινεί από την περιοχή του βιολογικού καθαρισμού και θα εκτείνεται προς το νότο και την παραλιακή ζώνη , καθώς θα οριοθετείται σε απόσταση 200 μέτρων από τον άξονα της εθνικής οδού Κυπαρισσίας - Φιλιατρών.
Με την συγκεκριμένη απόφαση αυτή που ενσωματώνει όλες ιτις πρόσφατες τροποποιήσεις που έχει αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο και περλαμβάνονται στην Β1 φάση του σχεδίου - εξεφρασε την διαφωνία του ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Σωτήρης Τσίγγανος υποστηρίζοντας οι αποφάσεις αυτές είναι κοντόφθαλμες απο συμβούλους που ενδιαφέρονται μόνο για τα προσωπικά τους συμφέροντας θεωρώντας ότι δεν εμπνέει πρόοδο στην πόλη. Οπότε πρότεινε να ψηφιστεί η αρχική πρόταση των μελετητών όπως είχε έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο χωρίς τις τροποποιήσεις που ακολούθησαν. Την πρόταση αυτή ψήφισε και o Θεόδωρος Γκρτίζαλης απο την πλειοψηφία.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη