google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Σε φάση ολοκλήρωσης ο Βιολογικός και με έμφαση στα Δ.Δ.

Σε φάση ολοκλήρωσης ο Βιολογικός και με έμφαση στα Δ.Δ.


ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ την Άνοιξη ο βιολογικός Καθαρισμός της 'Αρκαδιάς' καθώς η τεχνική υλοποίηση του έργου έχει προχωρήσει σε ικανοποιητικό βαθμό και η Δημοτική αρχή αναζητά τρόπους για λειτουργία από τους αναδόχους του έργου από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του.
Πιο αναλυτικά ο Δήμαρχος της πόλης κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης σημείωσε ότι έχουν ολοκληρωθεί οι κτιριακές εγκαταστάσεις και οι δεξαμενές ενώ απομένουν τα δίκτυα προσαγωγής και απαγωγής των λυμάτων, για τα οποία θα ξεκινήσουν εντός των ημερών εκσκαφές στον εθνικό δρόμο ενώ ξεκίνησε ήδη η κατασκευή του κεντρικού αντλιοστασίου. Ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας σημείωσε ότι 'η εταιρεία που κατασκευάζει τον βιολογικό καθαρισμό θα αναλάβει και την δοκιμαστική λειτουργία του για 12 μήνες ενώ η σκέψη που κυριαρχεί τώρα στην Δημοτική αρχή είναι να διεξαχθεί διαγωνισμός ώστε να ανατεθεί σε εταιρεία η λειτουργία του Βιολογικού και για επιπλέον χρονικό διάστημα μέχρι η ΔΕΥΑΚΥ να απαιτήσει την απαιτούμενη τεχνογνωσία".

Τέλος ο κ. Σαμπαζιώτης συμπλήρωσε ότι 'η πόλη είναι πλήρως καλυμμένη από αποχετευτικό δίκτυο ενώ φέτος θα ξεκινήσουν μελέτες για την αποχέτευση στους Αρμενιούς που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα και ακολούθως στα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα με προτεραιότητα εκείνα που βρίσκονται κοντά στις εγκαταστάσεις τους Βιολογικού καθαρισμού της πόλης μας'.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη