google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μαζικός Αθλητισμός στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης μας

Μαζικός Αθλητισμός στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης μας

O Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Κυπαρισσίας ξεκίνησε ήδη τα εκπαιδευτικά προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού με την συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Τα προγράμματα πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου με τα ακόλουθα τμήματα:

1ον Αθλητισμός και παιδί για τα παιδιά ηλικίας από 7 μέχρι 12 ετών,
2ον Αθλητισμός και Γυναίκα και
3ον Άθληση Ενηλίκων.

Τα μαθήματα διεξάγονται κάθε Τρίτη- Πέμπτη και Παρασκευή από τις 3-4 το απόγευμα για το πρόγραμμα Αθλητισμός και Παιδί, από τις 11 ως τις 12 το πρωί για το πρόγραμμα Αθλητισμός και Γυναίκα και από τις 8 ως τις 9 το βράδυ για την Άθληση Ενηλίκων. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση ενδιαφέροντος στα γραφεία του Οργανισμού Αθλητισμού και Νεολαίας στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Η αίτηση πρέπει να είναι έντυπη και θα πρέπει να συνοδεύεται από: Πιστοποιητικό γέννησης ή ταυτότητα, Πιστοποιητικό δερματολόγου και Πιστοποιητικό καρδιολόγου ή παιδιάτρου για τα παιδιά. Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα 2761360731 και στην αρμόδια υπάλληλο κα Γεωργία Θεοδωροπούλου.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι πέρα από αυτό το πρόγραμμα ο Δήμος προγραμματίζει την Δημιουργία τμήματος Κολύμβησης σε ένα διευρυμένο πρόγραμμα μαζικού αθλητισμού που αφορά σε μεγαλύτερο αριθμό αθλουμένων προκειμένου να επωφεληθούν από την δημιουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη