google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ολοκληρώνεται η αγορά οικοπέδου για το Διοικητήριο

Ολοκληρώνεται η αγορά οικοπέδου για το Διοικητήριο

ΕΝΑ πρωτοχρονιάτικο μπουναμά επιφύλαξε κατά την διάρκεια των πρόσφατων δηλώσεών του ο Νομάρχης Μεσσηνίας κ. Δημήτρης Δράκος με αφορμή τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του ΝΕΛΕ Κυπαρισσίας. Ουσιαστικά μετά απο μήνες διαβουλεύσεων και συσκέψεων ανακοίνωσε ότι πέφτουν τελικά οι υπογραφές για την αγορά οικοπέδου που αφορά την ανέγερση του νέου Διοικητηρίου στην Κυπαρισσία.
Σύμφωνα με τις εως τώρα πληροφορίες μας μέσα στις επόμενες ημέρες ως τις 15 του μηνός θα ολοκληρωθούν οι υπογραφές για την αγορά του οικοπέδου συνολικής έκτασης 7 στρεμμάτων με τους ιδιοκτήτες της περιοχής. Το εν λόγω οικόπεδο βρίσκεται ακριβώς απέναντι απο το Δημοτικό Μέγαρο στην οδό Γ. Καλατζάκου πάνω απο την λαική αγορά και έχει πρόσβαση μέσω του προαναφερόμενου δρόμου στην εθνική οδό Κυπαρισσίας- Πύργου εξυπηρετώντας τους δημότες και πολίτες. Η υλοποίηση ανέγερσης του κτιριακού συγκροτήματος θα πραγματοποιηθεί με την μέθοδο του ΣΔΙΤ δηλαδή την σύμπραξη Δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.
Στο νέο Διοικητήριο θα συγκεντρωθούν όλες οι Δημόσιες υπηρεσίες ή μεγάλο μέρος αυτών ενώ υπάρχει πρόβλεψη για χώρους πρασίνου και στάθμευσης καθώς και πρόσβαση απο το υφιστάμενο δρόμο. Εφόσον οι διαδικασίες προχωρήσουν σύντομα εκτιμάται ότι η ανέγερση του κτιρίου μπορεί να ξεκινήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα όπως εκτιμούν παράγοντες της Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη