google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Νίκη 3-2 του Α.Ο.Κ. επι της Χώρας μετά απο ντέρμπι- θρίλερ!

Νίκη 3-2 του Α.Ο.Κ. επι της Χώρας μετά απο ντέρμπι- θρίλερ!

ΣΕ..καυτή έδρα κινδύνεψε να εξελιχθεί η σημερινή αναμέτρηση μεταξύ του Α.Ο. Κυπαρισσίας σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της πόλης κόντρα στον Α.Ο. Χώρας με εντάσεις, φάσεις αλλά και πέναλντι που ανεβάζει στην βαθμολογία την τοπική μας ομάδα. Απο την αρχή οι παίκτες της Χώρας δημιούργησαν άσχημη εικόνα εντός του αγωνιστικού χώρου με πολλές αμφισβητούμενες φάσεις και απρεπείς εκφράσεις αλλά και αρκετά φάουλ καθώς δέχθηκε τουλάχιστον 3 κίτρινες κάρτες.
Ο Α.Ο.Κ. απο την αρχή έδειξε τις προθέσεις του απο το 4ο λεπτό της συνάντησης με το έξοχο τέρμα που σημείωσε ο Δημήτρης Μικελάτος μετά απο έξοχο πλασέ και την μπάλα στο αντίπαλο τέρμα, αλλά αργότερα η Χώρα μετά απο αδυναμία της άμυνας του ΑΟΚ ισοφάρισε με το 1-1. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με αρκετές φάσεις και απο τις 2 ομάδες αλλά ο Κιούτακ με θεσπέσια αποφασιστική φάση που δημιουργήθηκε νωρίτερα ξεγέλασε τον τερματοφύλακα κάνοντας το εκπληκτικό 2-1 στο 35ο λεπτό όπου έληξε το πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη οι εντάσεις κορυφώθηκαν καθώς εμφανίστηκαν φάσεις με κίτρινες και φάουλ των παικτών της Χώρας πάνω στους αμυντικούς και στο 57 κατάφεραν ξανά να ισοφαρίσουν με το 2-2 επειδή ήταν εμφανής η αδυναμία αξιοποίησης του κοντρόλ απο τους επιθετικούς της Χώρας και μάλλον κάποιοι από την άμυνα του ΑΟΚ δεν κατάλαβαν πως η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Ομως μετά απο τα φάουλ στην εκπνοή του αγώνα στο 90ο λεπτό περίπου ο διατητής καταλόγισε φάουλ υπέρ της Κυπαρισσίωτικης ομάδας που εκτέλεσε με επιτυχία ο Λυδιώτης γράφοντας το τελικό 3-2 καθώς ένα λεπτό αργότερα με τις καθυστερήσεις έληξε ο αγώνας! Προκλητικοί οι φίλαθλοι της Χώρας που κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια ζητώντας εξηγήσεις απο το διατητικό τρίο αλλά τελικά αποχώρησαν μετά απο ελάχιστη ώρα.
Οι πληροφορίες προέρχονται απο το radio936.blogspot.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη