google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Στήριξη της Πολύτεκνης οικογένειας τόνισαν οι ομιλητές ημερίδας στην Κυπαρισσία

Στήριξη της Πολύτεκνης οικογένειας τόνισαν οι ομιλητές ημερίδας στην Κυπαρισσία

ΤΗΝ ουσιαστική στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας προωθούν οι φωνές Εθελοντισμού και ανθρωπισμού με αφορμή την εκδήλωση διανομής τροφίμων από την ΜΚΟ 'Θεόφιλος' στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων "Αλέκος Παπαδόπουλος" του ΤΕΕ Κυπαρισσίας σε μια βραδιά ξεχωριστή η οποία είχε χαιρετισμούς και ομιλίες. Η κύρια προβολή ήταν θέμα με βάση την Βιολογική καλλιέργεια που μπορεί να ενισχύσει το εισόδημα των πολύτεκνων οικογενειών και να αποτελέσει την βάση για ένα σημαντικό βοήθημα. Για αυτό το λόγο προβλήθηκε ντοκιμαντέρ της οργάνωσης με προβολή της βιολογικής καλλιέργειας σαν πρόταση με μέλλον που μπορεί να δώσει αξιόλογο εισόδημα και να κρατήσει τα νέα παιδιά στον τόπο τους.
Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΜΚΟ κ. Γιάννης Ναυπλιώτης 'ο Θεόφιλος αγκαλιάζει την πολύτεκνη οικογένεια και ιδίως τώρα που μας έχουν ανάγκη με δράσεις υποστήριξης και διανομή τροφίμων και ρουχισμού που απλά αποτελούν ένα ελάχιστο δείγμα της παρουσίας μας' για να προσθέσει ότι 'το Σωματείο έχει 10.000 μέλη σε όλη την Ελλάδα και συνεργάζεται στενά με τους Συλλόγους Πολυτέκνων σε όλο τον Ελλαδικό χώρο'. Ο Πρόεδρος των Πολυτέκνων Κυπαρισσίας κ. Κωνσταντόπουλος υποστήριξε ότι 'οι δράσεις μας θα είναι διαρκείς και με γνώμονα την ενότητα και βοήθεια των πολύτεκνων οικογενειών που αποτελούν θεσμό στη χώρα μας'.
Στο γεμάτο ενθουσιασμό χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης που μάλιστα είναι Πολύτεκνος υπενθύμισε ότι 'η εκδήλωση μας θυμίζει την πραγματικότητα και την εισφορά των ηρωικών οικογενειών που τα βγάζουν πέρα με μύριες δυσκολίες' για να υπογραμμίσει ότι 'η χώρα μας τους έχει ανάγκη εξαιτίας της υπογεννητικότητας αλλά και την θέση μας στον Ευρωπαϊκό χώρο'. Αναφέρθηκε στην στήριξη της Πολιτείας στα παιδιά των πολυτέκνων μέσα από δράσεις και συγκεκριμένες δομές για την ουσιαστική καταπολέμηση της υπογεννητικότητας που μαστίζει την χώρα μας φέρνοντας στο προσκήνιο το παράδειγμα αναστροφής που πέτυχε η Αγγλία. Στην εκδήλωση τις ομιλίες παρακολούθησε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος των Πολυτέκνων της χώρας και ο Πρόεδρος των Πολυτέκνων Καλαμάτας κ. Χρήστος Παναγιωτόπουλος. Αμέσως μετά διανεμήθηκαν τρόφιμα, σχολικό υλικό και βιβλία από τους εθελοντές του Συλλόγου.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη