google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ετοιμασίες για τις εκδηλώσεις Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού

Ετοιμασίες για τις εκδηλώσεις Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ οι προετοιμασίες από την πλευρά του Δήμου Κυπαρισσίας για την εκκίνηση της μεγάλης Εμποροπηγηγύρεως στην θεσμοθετημένη πλέον περιοχή της Ευαγγελίστριας από τη Γρηγοριάδη έως την περιοχή της πλατείας Αποδήμων και κατά μήκος της Ελευθερίου Βενιζέλου, Ευαγγελιστρίας και Ναυαρίνου. Από σήμερα ισχύουν οι περιορισμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για διαχείριση της κυκλοφορίας των διερχομένων αυτοκινήτων που θα ισχύσουν μέχρι το τέλος του πανηγυριού μέχρι την επόμενη εβδομάδα.
Έχουν ήδη στηθεί τα ξύλινα παραπήγματα μαζί με τις απαραίτητες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις κατά μήκος των δρόμων, ενώ ο χώρος έχει καθαριστεί από τα συνεργεία του Δήμου. Σήμερα έφτασαν και ξεκίνησαν οι πρώτοι έμποροι προερχόμενοι από διάφορες γωνιές της Πελοποννήσου εκθέτοντας την πραμάτεια τους. Παράλληλα ο Δήμος Κυπαρισσίας μερίμνησε για την τοποθέτηση χημικών τουαλετών σε κομβικά σημεία του Πανηγυριού προς διευκόλυνση των επισκεπτών και εμπόρων αλλά και την υποστήριξη από συνεργεία του Δήμου κατά μήκος του χώρου που διεξάγεται η γιορτή.
Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν την Κυριακή το βράδυ στον εσπερινό και τη Δευτέρα το πρωί στη λειτουργία, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Τριφυλίας- Ολυμπίας κ. Χρυσοστόμου στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας. Το πρωί της Δευτέρας θα γίνει και λιτάνευση του Τιμίου Σταυρού στους δρόμους μέσα στο πανηγύρι. Στη γιορτή έχουν προσκληθεί οι φορείς της πόλης και του Νομού. Η Πανήγυρις αναμένεται να διαρκέσει ως τα τέλη της επόμενης εβδομάδας .

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη