google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ψηφίστηκε ο Προυπολογισμός του Κολυμβητηρίου στο Δ.Σ. Κυπαρισσίας

Ψηφίστηκε ο Προυπολογισμός του Κολυμβητηρίου στο Δ.Σ. Κυπαρισσίας

OΜΟΦΩΝΑ πραγματοποιήθηκε από το Δ.Σ. Κυπαρισσίας η γνωμοδότηση επι του Προϋπολογισμού του Δημοτικού Κολυμβητηρίου για το 2009, ύψους 162.000 ευρώ. Το Δ.Σ. συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι με σημαντικά θέματα στην ημερήσια διάταξή του.
Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης αναφερόμενος στο θέμα αυτό τόνισε ότι 'κύριος στόχος μας είναι ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας να πηγαίνει στο Κολυμβητήριο αφού το έργο αφορά όλους τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής'. Πρόσθεσε 'ότι χρειάζεται περισσότερη δουλειά ώστε να δούμε το ενδιαφέρον από τους συλλόγους και το κοινό αλλά και τα συμπληρωματικά έργα για τους φιλάθλους και το κοινό'. Ο κ. Πετρόπουλος σημείωσε ότι το Κολυμβητήριο πρέπει να είναι ανοικτό για το κοινό και να το χαρεί ο κόσμος.
Σε άλλο σημείο της συνεδρίασης ο κ. Δήμαρχος προέβη σε αναφορά για τα πλαστικά θερμοκηπίων υπενθυμίζοντας ότι 'Τα νάυλον συσσωρεύονται σε όλη την περιοχή του Δήμου, υπήρξε ενδιαφέρον από ιδιώτη ο οποίος τα έκρινε άχρηστα επειδή ήταν γεμάτα λάσπες και μπλεγμένα, ενώ η μόνη λύση που εφαρμόστηκε σε περιοχές της Πελοποννήσου είναι μετά από επαφή με παραγωγούς να αναλυθεί η διαδικασία συγκέντρωσης νάυλον ώστε να είναι έτοιμα για συλλογή και ανακύκλωση'. Όσον αφορά τα ήδη υπάρχοντα συζητήθηκε το ενδεχόμενο να ανοιχτεί λάκκος στον σκουπιδότοπο ώστε να γίνει η ταφή τους. Τα Φιλιατρά όπως αναφέρθηκε ετοίμασαν επιτροπή για την επίλυση του προβλήματος των πλαστικών.
Ομόφωνα τέλος έγινε και η παραλαβή μελέτης για την Βυθομετρική αποτύπωση ΒΔ του Προσήνεμου μόλου Κυπαρισσίας και η παραλαβή μελέτης για Αποτύπωση τμήματος σχεδίου Πόλης Φαρακλάδας και καθορισμός οικοδομικών τετραγώνων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη