google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Σύσκεψη για τον Προυπολογισμό του Δημοτικού Κολυμβητηρίου και διοικητική παραλαβή

Σύσκεψη για τον Προυπολογισμό του Δημοτικού Κολυμβητηρίου και διοικητική παραλαβή

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και καλό χειμώνα. Η πρώτη σύσκεψη του Φθινοπώρου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Μέγαρο Κυπαρισσίας παρουσία του νεοσύστατου Δ.Σ. του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Κυπαρισσίας που πλέον αποκτά νομική οντότητα υπό την Προεδρία του Δημάρχου και Προέδρου του Δ.Σ. κ. Γιώργου Σαμπαζιώτη.
Η σύσκεψη είχε ως αντικείμενο τον Προϋπολογισμό που καταρτίστηκε για το Δημοτικό Κολυμβητήριο προβλέποντας τις δαπάνες για τα έξοδα λειτουργίας, προσωπικό, χημικά και τα τεχνικά ζητήματα αγγίζοντας σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό των 300.000 ευρώ περίπου Επίσης συζητήθηκαν θέματα που διέπουν τον Κανονισμό λειτουργίας του Κολυμβητηρίου και μάλιστα πρόθεση του Δήμου είναι πολύ σύντομα να ξεκινήσουν προγράμματα μαζικού αθλητισμού για τους δημότες ώστε να συμμετέχουν και να χαρούν τις ευκαιρίες άθλησης που προσφέρει το έργο. Φυσικά θα χαρούμε να δούμε και διοργανώσεις αθλητικού υψηλού επιπέδου μέσα στους επόμενους μήνες από τον δραστήριο Ναυταθλητικό όμιλο της πόλης. Ο Προϋπολογισμός αναμένεται να έρθει προς έγκριση στην επόμενη συνεδρίαση του οικείου Δημοτικού Συμβουλίου την επόμενη Τρίτη.
Παράλληλα έγινε η διοικητική παραλαβή του έργου από το Δήμαρχο παρουσία των επιβλεπόντων μηχανικών του κολυμβητηρίου, κ. Μαρούδα και κ. Σιδέρη. Έγινε ενημέρωση από τους τεχνικούς του κολυμβητηρίου για τη λειτουργία του και έγιναν επισημάνσεις κάποιων ελλείψεων που πρέπει να συμπληρωθούν από τους εργολάβους. Την ερχόμενη Άνοιξη προβλέπεται η προσωρινή παραλαβή του έργου και το Φθινόπωρο η οριστική. Μέχρι τότε οι όποιες ατέλειες και λειτουργικά προβλήματα αποκαθίστανται από τους εργολάβους. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην διαδικασία χλωρίωσης και στην εφαρμογή του πιο αποδοτικού και οικονομικού συστήματος.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη