google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αναβαθμίζεται η ποιότητα ζωής στα Δημοτικά μας διαμερίσματα

Αναβαθμίζεται η ποιότητα ζωής στα Δημοτικά μας διαμερίσματα

ΝΕΑ όψη έχουν αποκτήσει τα δημοτικά διαμερίσματα στο Δήμο μας και ιδίως σε ότι αφορά την επικοινωνία όμορων περιοχών βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Καθώς το καλοκαίρι που διανύσαμε ήταν σε εξέλιξη έργα οδοποιίας σε αρκετά χωριά εκκινώντας απο το Δ.Δ. Ραχών όπου βελτιώθηκε σε μεγάλο βαθμό η εσωτερική οδοποιία με δρόμους πρόσβασης απο την είσοδο του Δ.Δ. απο τον εθνικό δρόμο Κυπαρισσίας- Πύργου όσο και εντός του διαμερίσματος.
Επίσης παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν στο Δ.Δ. Ξηροκάμπου που αγναντεύει κάτω απο τα όρη της Κυπαρισσίας το Ιόνιο προσφέροντας και ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στους κατοίκους και τους επισκέπτες. Οι παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν όπως διαπιστώνεται εντός του διαμερίσματος και καλύπτουν όλο σχεδόν το οδικό κεντρικό τμήμα του διαμερίσματος. Μάλιστα το θετικό της υπόθεσης είναι ότι υπάρχει εδώ και καιρό ασφαλής οδική επικοινωνία μεταξύ Ξηροκάμπου- Στασιού με ένα δρόμο ποιοτικών προδιαγραφών που κάποτε αποτελούσε σοβαρό πρόβλημα για τους κατοίκους των 2 χωριών. Η ασφαλτόστρωση είναι επαρκής για πρόσβαση όχι μόνο στα Δ.Δ. αλλά και σε περιοχές του ορεινού όγκου ενώ στο Στασιό έχουν ενισχυθεί και οι δρόμοι που οδηγούν στις παρυφές του χωριού εξασφαλίζοντας καλύτερη ποιότητα ζωής για τους κατοίκους.
Οι παρεμβάσεις σύμφωνα με τον Δήμο θα είναι διαρκείς και στο μέλλον ώστε να μην υπάρχει πουθενά πρόβλημα στα χωριά μας και μάλιστα έχουν δει εκτεταμένες επεμβάσεις και στα σύνορα του Περδικονερίου με την Πλάτη του Δ. Φιλιατρών στο γεφυράκι πριν το χωριό με μεγάλη διατομή του οδοστρώματος.

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη