google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Α.Ο.Κυπαρισσίας- Ολυμπιακός Καλαμάτας 2-2 για το Κύπελλο Μεσσηνίας

Α.Ο.Κυπαρισσίας- Ολυμπιακός Καλαμάτας 2-2 για το Κύπελλο Μεσσηνίας

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ήταν το παιχνίδι της Β φάσης του κυπέλλου Μεσσηνίας ανάμεσα στον Α.Ο Κυπαρισσίας και τον Ολυμπιακό Καλαμάτας που αποτέλεσε τον περισνό αντίπαλο της ομάδας στο γήπεδο της 'Αρκαδιάς'. Αρχικά οι ερυθρολεκοι προηγήθηκαν με 0-2 αλλά τελικά οι γηπεδούχοι με δύο γρήγορα τέρματα του Λυδιώτη έφεραν το αποτέλεσμα στο 2-2 και κατέληξαν στο τελικό σκόρ.
Παρότι στον επαναληπτικό αγώνα ο Όλυμπιακός κατέχει το προβάδισμα γα την 3η φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας όλα μπορει να αλλάξουν καθώς ο Α.Ο.Κ. δεν έδειξε ακόμα τον καλύτερό του εαυτό.
Η Κυπαρισσία είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκότ στο 30ο λεπτό όταν ο Μικελάτος με σούτ βρήκε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Ο Ολυπμιακός διπλασίσε τα τέρματά του στο 50ο λπετό με σούτ του Δασκαλάκη αλλά το προβάδισμα δεν διατηρήθηκε αρκετά. Ο Μικελάτος μέχρι το 74ο λπετό καταγράφοντας μια σημανιτκή παρουσία. Ο ΑΟΚ παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με τους Σπάλλα, ΕΛληνα, Στρατικόπουλο, Εκμετζιδη, Γεωργόπουλος, Κουρκουμέλης, Λυδιώτης, Μικελάτος, Σιγγέρης, Τάβι, Κιουτάκ, Γεωργόπουλος και Δ. Μικελάτος.

2 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη