google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Βυθίστηκε στο πένθος η Κυπαρισσία για τον άδικο χαμό του 16χρονου Θανάση...

Βυθίστηκε στο πένθος η Κυπαρισσία για τον άδικο χαμό του 16χρονου Θανάση...

ΣΤΟ πένθος βυθίστηκε η Κυπαρισσία απο τον άδικο χαμό του νεαρού 16χρονου Θανάση Ηλιόπουλου, τέκνο γνωστής οικογένειας της πόλης μας με μεγάλη συνεισφορά στα κοινά. Κατά την νεκρώσιμη Ακολουθία που εψάλη στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος χθές το μεσημέρι ο χώρος του ναού είχε κατακλυστεί από χιλιάδες κόσμου τόσο στον περίβολο όσο και στους γειτονικούς δρόμους. Ο νεαρός έχασε την ζωή στο 1ο χλμ. της επαρχιακής οδού Κυπαρισσίας- Φαρακλάδας όταν ο οδηγός του δικύκλου στο οποίο επέβαινε έχασε τον έλεγχο.
Ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ ήταν αποτυπωμένο στα πρόσωπα φίλων, γνωστών, συγγενών, πολιτών που ήταν παρών και διακρίναμε μάλιστα να συμπαρίστανται μεταξύ άλλων οι Δήμαρχοι Κυπαρισσίας κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης, Αυλώνος κ. Γιάννης Φιλντίσης, Γαργαλιάνων κ. Σταύρος Καλοφωλιάς, Δωρίου κ. Αντ. Τάκης.
Οι συμμαθητές του και οι φίλοι του αναρωτιούνται και αφήνουν το σχόλιό τους στην προσωπική ιστοσελίδα του Θανάση στο facebook:
«Κρίμα… Να φύγεις έτσι από μια βόλτα», «Καλό ταξίδι», «Θα σε θυμόμαστε πάντα», «ελπίζω να είσαι καλά εκεί που είσαι και να ξέρεις πως πάντα θα είσαι χαραγμένος στην καρδιά μας», «έφυγες τόσο άδικα από κοντά μας. Ελπίζω να είσαι καλά εκεί που θα πας. Θα σε θυμόμαστε για πάντα…»… Καλό ταξίδι, θα σε θυμόμαστε πάντα Θανάση παιδί μας, και ας ευχηθούμε να είναι το τελευταίο τραγικό περιστατικό στην πόλη μας.

Μήνυμά μας και προτροπή μας φορέστε παιδιά κράνος!!!
Δεν αξίζει να φεύγουν έτσι τέτοια βλαστάρια...

8 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη