Τα 'Γυρίσματα' έκαναν στάση στις γωνιές της ιστορικής 'Αρκαδιάς'

ΣΤΑΣΗ στη Κυπαρισσία πραγματοποίησε σήμερα η εκπομπή 'Γυρίσματα' της τηλεόρασης του Σκάι στα πλαίσια των εξορμήσεών του στην Ελληνική περιφέρεια με ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα στην πόλη μας. Τα ρεπορτάζ περιλάμβαναν αφηγήσεις απο το Κάστρο, το Λιμάνι αλλά και τις βασικές δραστηριότητες της πόλης. Ωστόσο υπάρχουν ρεπορτάζ με έμφαση στον τομέα του Πολιτισμού καθώς εμφανίστηκαν οι δραστηριότητες του Εργαστηρίου Εικαστικών Τεχνών με τις εργασίες σε ψηφιδωτά, πήλινα αλλά και στο τομέα της ζωγραφικής τα οποία δεν προβλήθηκαν ακόμα και πιθανόν θα αναφερθούν σε επόμενη εκπομπή. Την Παρασκευή η εκπομπή θα βρίσκεται στη Καλαμάτα
Το συνεργείο της εκπομπής προέβαλλε γωνίες της παραδοσιακής Άνω Πόλης ενώ αργά το απόγευμα υπήρξαν ζωντανές συνδέσεις στην κεντρική πλατεία της πόλης με αναφορές σε δρώμενα αλλά και στους νέους της πόλης. Συνεντεύξεις είχαν παραχωρήσει νωρίτερα ο Δήμαρχος της πόλης, εκπρόσωποι φορέων αλλά είναι αλήθεια ότι περιμέναμε περισσότερο υλικό το οποίο δεν προβλήθηκε. Αν στο εγγύς μέλλον να επισκεφθούν εκ νέου την περιοχή μας ας προβάλλουν τις ομορφιές της..
Share on Google Plus

About kyparissiotis

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Σκαι τελικά δεν έδειξε την καλύτερη συμπεριφορά. Μίλησε για Κυπαρισσία και είδαμε 70-80% άλλα μέρη. Σαν να μην είχαν υλικό να δείξουν. Ακόμα και το εργαστήριο ψηφιδωτού που είπαν στην αρχή, ούτε αυτό έδειξαν. Κρίμα γιατί είναι ένα κανάλι που φαίνεται οτι ξεχωρίζει.