google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ευρεία σύσκεψη για την τελική μελέτη του Κυκλοφοριακού ζητήματος

Ευρεία σύσκεψη για την τελική μελέτη του Κυκλοφοριακού ζητήματος

ΤΗΝ Πέμπτη στις 2 μ.μ. πραγματοποιείται στην αίθουσα συνεδριάσεων του οικείου Δ.Σ. η τελική παρουσίαση της μελέτης για το Κυκλοφοριακό απο την Επιτροπή που είχε ορίσει το Δ.Σ. και αποτελείται απο τους δημοτικούς συμβούλους: Γρηγόρη Γκότση, Τζίμη Χρονόπουλο, Γιώργο Γκότση, Πάνο Τσίγγανο, Σωτήρη Τσίγγανο, Γιάννη Κατσαργύρη και εκπρόσωπο της Τροχαίας Κυπαρισσίας.
Στη συνάντηση αυτή θα κληθεί ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης και ο Πρόεδρος των Αυτοκινητιστών Ταξί. Πρόθεσης της Δημοτικής Αρχής είναι να ολοκληρωθεί η κυκλοφοριακή ρύθμιση σε όλη την πόλη με βάση επιστημονικά τεκμηριωμένη μελέτη όπως προβλέπει ο Νόμος, αλλά να ληφθούν υπόψη και οι ιδιατερότητες των αναγκών της πόλης και για αυτό η σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί θα έχει διευρυμένο χαρακτήρα.
Μετά την σύσκεψη αναμένεται η οριστική παραλαβή της μελέτη απο το Δ.Σ. ώστε να τεθεί σε εφαρμογή η νέα σηματοδότηση. Οι πιο χαρακτηριστικές παρεμβάσεις που προβλέπει η μελέτη αφορούν Μονοδρομήσεις στο σύνολο σχεδον των δρόμων της πόλης, δημιουργία θέσεων Στάθμευσης και τακτοποίηση της διερχόμενης κυκλοφορίας με τη λιγότερη δυνατή επιβάρυνση του Εμπορικού κέντρου της πόλης και αναμένεται να δώσει ουσιαστικές λύσεις στο κυκλοφοριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Κυπαρισσία.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη