google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Γερά για το Πρωτάθλημα παλεύει ο Α.Ο.Κ. κόντρα στη Σπερχογεία

Γερά για το Πρωτάθλημα παλεύει ο Α.Ο.Κ. κόντρα στη Σπερχογεία

ΤΟ Πρωτάθλημα και την κούπα διεκεδικεί σήμερα η Κυπαρισσία στον αγώνα φωτιά απέναντι στην Σπερχογεία καθώς βαθμολογικά θα κατακτήσει την κορυφή παίζοντας άριστ ποδόσφαιρο. Το ντέρμπι κορυφής παρακολουθούν εκατοντάδες φίλαθλοι καθώς ο Α.Ο. Κυπαρισσίας δρομολόγησε δωρεάν μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας για τον μεγάλο αγώνα της ημερας, καθώς η ψυχολογία των παικτών βρίσκεται στα ύψη μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας απο τον Μιχάλη Ζάγκο.
Από εκεί και πέρα ενδιαφέρον παρουσιάζει η δοκιμασία του Εθνικού Μελιγαλά στο Στρατόπεδο με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, ο έτερος πρωτοπόρος Ολυμπιακός Καλαμάτας καλείται να περάσει νικηφόρα από την Πύλο κόντρα στον Τσικλητήρα, ενώ η Μεθώνη υποδέχεται τον ΑΟ Φαραί. Στην ουρά μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι μάχες του Αίαντα Καλαμάτας με την Ομόνοια, του Ηρακλή Καλαμάτας με τον Μιλτιάδη, του Παπαφλέσσα Χώρας με τον Πανθουριακού και του Απόλλωνα Πεταλιδίου με το Δώριο.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη