google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΜΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ, ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ...

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΜΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ, ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ...

  


Τον έντονο φόβο ότι το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού στη χώρα μας θα είναι ισχυρότερο από το πρώτο, και θα προκαλέσει περισσότερες νοσηλείες και θανάτους εκφράζουν οι ειδικοί επιστήμονες. Μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο, με τον αριθμό των νέων κρουσμάτων στην Αττική την τελευταία εβδομάδα να έχει ξεπεράσει τα 1.000 και με την αυξημένη ζήτηση κλινών μονάδων εντατικής (ΜΕΘ) να έχει ήδη θέσει σε γενικό συναγερμό το ΕΣΥ, η κυβέρνηση προχώρησε σε νέα περιοριστικά μέτρα στο Λεκανοπέδιο τα οποία παραπέμπουν στις ημέρες πριν από το lockdown του πρώτου κύματος στη χώρα μας. 

Ετσι, από αύριο και για 14 ημέρες, επιπρόσθετα από τα μέτρα που ήδη ισχύουν, επανέρχεται η τηλεργασία υποχρεωτικά για το 40% των εργαζομένων σε γραφεία στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, το ανώτατο όριο των παρισταμένων σε συναθροίσεις σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους είναι τα εννέα άτομα και σε γάμους, κηδείες και βαφτίσεις τα 20 άτομα, οι συναυλίες αναστέλλονται και κλείνουν οι κινηματογράφοι. Αν και η αποτελεσματικότητα των μέτρων θα καταγραφεί σε περίπου δέκα ημέρες στον αριθμό των ημερήσιων κρουσμάτων, και σε 20 ημέρες..

ΑΝΑΛΑΥΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ https://kyparissialive.blogspot.com/2020/09/22-2020.html

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη