google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΣ ΓΙΑ 4 ΣΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙ

ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΣ ΓΙΑ 4 ΣΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙ

EΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ πλήρως το ρεπορτάζ  μας για την τελική διαμόρφωση των εκλογικών σχημάτων στη Τριφυλία καθώς έτοιμους συνδυασμούς καταθέτουν την Κυριακή το βράδυ οι κ. Τάκης Κατσίβελας, Ευστάθιος Ανδρινόπουλος, Γιώργος Θεοδωρακόπουλος και Σαράντος Κουκούμης. 
Τα 4 σχήματα προκύπτουν μετά από διεργασίες που ολοκληρώνονται με την υποβολή παραβόλων στο Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας. Ο συνδυασμός του κ. Κατσίβελα φάνηκε ότι έκλεισε μετά την ανακοίνωση υποψηφίων. Στις 3 μεγάλες πόλεις διατηρούνται εκλεγμένα στελέχη που συμμετείχαν στο συνδυασμό του απερχόμενου Δημάρχου κ Κόλλια ενώ υπήρξαν πρόσωπα του κοινωνικού ιστού που εντάχθηκαν στο σχήμα. Στη Κυπαρισσία το άρωμα παραμένει ίδιο με την επιλογή του κ. Ζάχου Κανελλόπουλου, Μαρία Πανουσιοπούλου, Τάκη Τσίγγανου ενώ η μόνη έκπληξη ήταν η προσθήκη του κ. Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου που αποτελεί αέρα ανανέωσης ως Προέδρου του Εμπορικού συλλόγου και μέλος της ΕΣΕΕ. Στα Φιλιατρά παραμένουν παρά τις τοπικές ιδιαιτερότητες οι κ. Πούλος και Στάμος με μεγάλη προσθήκη την κα Ερασμία Λυμπεροπούλου δικηγόρου ενώ στους Γαργαλιάνους το σχήμα ολοκληρώθηκε από τους κ. Καλκαβούρα, Αδρακτά, Κατσούλα. Αίσθηση προκαλεί πάντως το γεγονός ότι 2 πρώην Δήμαρχοι οι κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης και Γιάννης Φιλντίσης που είχαν εκλεγεί δεν θέτουν εκ νέου υποψηφιότητα.
NEA ΠΡΟΣΩΠΑ
Στο συνδυασμό του κ. Ανδρινόπουλου τελεσφόρησε η κατάρτιση ψηφοδελτίου με τα περισσότερα ονόματα να ανακοινώνονται την Παρασεκυή το βράδυ στα Φιλιατρά πριν την κατάθεση συνδυασμού. Στη Κυπαρισσία μεταξύ άλλων υπάρχουν γνωστά ονόματα όπως αυτό της κα Μπέσσυ Πλέτσα, του Γιάννη Παπανικολάου, του Πέτρου Πετρόπουλου και ενός γιατρού έκπληξη. Στα Φιλιατρά δόθηκε προτεραιότητα στη νέα γενιά ενώ στους Γαργαλιάνους το βαρύ πυροβολικό εκφράστηκε από τον κ. Κυριακουλόπουλο. Να σημειωθεί πάντως ότι φέτος αρκετοί Πρόεδροι κοινοτήτων δεν θέτουν ξανά υποψηφιότητα ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις οι συνδυασμοί είχαν πρόβλημα συνοχής.

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη