google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟΝ Θ. ΚΑΜΠΥΛΗ Ο ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟΝ Θ. ΚΑΜΠΥΛΗ Ο ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ

Στο στάδιο …«σεταρίσματος» έχει μπει η ομάδα του Θανάση Λακριντή μέσω εντατικής προετοιμασίας και βεβαίως φιλικών προετοιμασίας. Αναζητώντας την ομοιογένεια και το δυνατό δέσιμο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α΄ Μεσσηνίας… Ο Τέλος Άγρας αποτελεί χρόνια τώρα μια από τις πλέον υπολογίσιμες δυνάμεις της πρώτης τη τάξει ποδοσφαιρικής κατηγορίας μια εικόνα που φιλοδοξεί να έχει και φέτος στο πρωτάθλημα.
Στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας τα φιλικά παιχνίδια δίνουν την ευκαιρία στον Θανάση Λακριντή να τεστάρει δυνατά τους παίκτες του. Αυτό έπραξε και κόντρα στον Τσικλητήρα Πύλου, επί του οποίου επικράτησε προχθές με 5-0. Στο πρώτο ημίχρονο η Πύλος είχε δυο καλές φάσεις με τον Διακουμή στο 30΄ και τον Δούνια στο 43΄, χάνοντας όμως το γκολ. Στην επανάληψη όμως οι παίκτες του Άγρα πήραν μπροστά και πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού στα χέρια τους. Οι παίκτες των Γαργαλιάνων σκόραραν με τον Ψωρομύτη στο 48ο, 52ο και 60ο λεπτό (3-0) και τους Κολενιτσένκο (στο 82ο) και Δημήτρη Σώκαλη (στο 88ο) να διαμορφώνουν το τελικό 5-0.
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Τσώλης, Πότσης, Δ. Σώκαλης, Αναγνωστόπουλος, Θ. Καμπύλης, Λυκούργος του Χρ. Ανδρώνης, Δημητρόπουλος, Ζόμπολος, Πετ. Μπολούν, Κ. Γεωργόπουλος, Λυκ. του Ν. Ανδρώνης. Επίσης αγωνίστηκαν οι Στ. Σώκαλης, Αθ. Γεωργιόπουλος, Μέντζας, Ψωρομύτης, Παπανδρεόπουλος, Αθ. Γεωργακόπουλος και Βαντ. Κολενιτσένκο. ΤΣΙΚΛΗΡΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Κουρτάλης, Διαμαντόπουλος, Νικ. Βασιλόπουλος, Βιδάκης, Πανταζόπουλος, Κωστόπουλος, Μάρης, Σωτηρόπουλος, Δούνιας, Κουλόπουλος, Διακουμής.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη