google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Δημοπρατείται μέσα από το ΕΣΠΑ ο Βιολογικός του Κοπανακίου

Δημοπρατείται μέσα από το ΕΣΠΑ ο Βιολογικός του Κοπανακίου

ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ τελικά στις 27 Δεκεμβρίου το έργο της κατασκευής για την μονάδα βιολογικού καθαρισμού στον πρώην Δήμο Αετού μέσα από το χρηματοδοτικό σκέλος του ΕΣΠΑ με την δημοπρασία να διεξάγεται στην Διεύθυνση Τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Πιο αναλυτικά η σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου θα προβλέπει ότι το έργο θα υλοποιηθεί με την μέθοδο της μελέτης-κατασκευής με την σύνταξη της μελέτης εφαρμογής και ακολούθως την κατασκευή του βάση της εγκεκριμένης μελέτης που θα εκπληρώνει τις τεχνικές προδιαγραφές του σημαντικού έργου.
Παράλληλα το έργο έχει πρόβλεψη για αποπεράτωση μέσα σε 18 μήνες όπου οι εργασίες κατασκευής δεν θα ξεπερνούν τους 6 μήνες όπου θα υπάρξει περίοδος δοκιμαστικής λειτουργίας 3 μηνών μόνο όταν η περίοδος λειτουργίας σε δοκιμαστικό επίπεδο για τον βιολογικό της Κυπαρισσίας ήταν 12 μήνες. Ωστόσο η μονάδα θα έχει εγγύηση καλής λειτουργίας 36 μηνών μετά την ολοκλήρωσή της ενώ να σημειώσουμε ότι θα εξυπηρετεί 2.750 κατοίκους με χρονικό ορίζοντα 20ετίας οπότε μπορούν να ενοποιηθούν όλοι οι οικισμοί της ευρύτερης περιοχής....

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη