google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Τέλος εποχής για το Κολυμβητήριο Κυπαρισσίας

Τέλος εποχής για το Κολυμβητήριο Κυπαρισσίας

ΤΕΛΟΣ εποχής για το Κολυμβητήριο Κυπαρισσίας το οποίο διακόπτει την λειτουργία του τόσο λόγω λειτουργικού κόστος όσο και από την αδειοδότηση που εκκρεμεί με αποτέλεσμα να προκαλείται χάος στα αθλητικά δεδομένα του τόπου με επιστολή που έστειλε στο ΝΟ.ΚΥ ο Δήμος Τριφυλίας. Ρωτάμε πάντως γιατί τόσα χρόνια δεν προχώρησε η αδειοδότηση του κτιρίου και τώρα ανακαλύφθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα; Ιδού και η επιστολή;
"Σας γνωρίζουμε ότι η λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Κυπαρισσίας δεν μπορεί να συνεχισθεί διότι δεν έχει εκδοθεί η σχετική άδεια.
Για το ζήτημα αυτό ήδη διενεργείται προκαταρτική εξέταση της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Κυπαρισσίας. Από πλευράς δε του Δήμου καταβάλλεται προσπάθεια ολοκλήρωσης των σχετικών με την αδειοδότηση διαδικασιών.

Σας έχουμε εξάλλου ενημερώσει ότι η λειτουργία του Κολυμβητηρίου, ιδίως κατά τους χειμερινούς μήνες, είναι ενεργοβόρα και οι παρούσες οικονομικές συνθήκες του Δήμου δεν επιτρέπουν την καταβολή της σχετικής δαπάνης για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης, η οποία σε ετήσια βάση ξεπερνάει τις 100.000,00 ευρώ.
Κατόπιν τούτου σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος μας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να διακόψει τη λειτουργία του Κολυμβητηρίου, προκειμένου κι εσείς να καταρτίσετε το προπονητικό σας πρόγραμμά.
Ευελπιστούμε ότι το συντομότερο δυνατόν θα λυθεί το θέμα της αδειοδότησης, καθώς και ότι θα βρεθούν τρόποι οικονομικής στήριξης της λειτουργίας του Κολυμβητηρίου."

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη