google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αφαντα τα Κούλουμα στη Κυπαρισσία- Γιατί εκθέτουν το Δήμο που το ανακοίνωσε;

Αφαντα τα Κούλουμα στη Κυπαρισσία- Γιατί εκθέτουν το Δήμο που το ανακοίνωσε;

ΚΟΥΛΟΥΜΑ ήθελε ο κόσμος που κατηφόρισε στην παραλία του Αη λαγούδη αλλά τελικά δεν είδε τίποτα προς τέρψιν κάποιων που απλά προτίμησαν να δώσουν άλλο χρώμα και τόνο στην γιορτή.
Είναι αλήθεια ότι φέτος στην 'Αρκαδιά' που ειχε τόσους επισκέπτες είδαμε μόνο ένα άρμα Καρναβαλιού στην Παλιά Πόλη που δημιούργησε το Πρόγραμμα για την προστασία και Ανάδειξη της περιοχής που έντυσε τα καταστήματα της περιοχής με αποκριάτικα θέματα και ομολογούμε ότι κάπως τα κατάφερε. Ειδαμε επίσης στη πλατεία και την Πανω Πόλη κλόουν και κέφι με αποκριάτικο πάρτυ και αυτό ήταν όλο.....Μάταια χαρήκαμε ότι φέτος θα υπήρχε κάτι διαφορετικό. Κάτι που να αλλάξει την διάθεση και την ψυχολογία. Αλλά διαψευστήκαμε. Οπως μας είπαν αρκετοί αναγνώστες αλλά και όπως έιδαμε μόνοι μας σε μια βότλα στις 11 το πρωί που υπήρχε ερημιά στην παραλία, κανείς δεν τολμούσε να κάνει κάτι. Κατά τις 12.30 συγκεντρώθηκε κόσμος στη παραλία, πέταξαν κανά χαρταετό και αυτό ήταν όλο κι όλο...
Απο εκει και πέρα όπως ειπώθηκε ορισμένοι αυτοδιοικητικοί απολάμβαναν τον καφέ τους στο Τουριστικό περίπτερο της πόλης και ούτε λέξη για σαρακοστιανά, κέφι, μουσική, αλλά και το διαγωνισμό χαρταετού που σημείωνε επιτυχία.
Τίποτα. Ξεραίλα. Ούτε κάν οι εκπρόσωποι του Τοπικού Συμβουλίου Κυπαρισσίας ασχολήθηκαν λες και αδράνησαν. Εκφράστηκε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας δεν συμμετείχε στα Κούλουμα με τη πρσοφορά λαγάνας και σαρακοστιανών όπως παλιά. Το λέμε γιατί τα τελευταία χρόνια λέγεται ότι μόνο ο Δήμος έβαζε χρήματα και 3-4 καταστήματα και αυτό ήταν όλο....Τότε γιατί διαφήμισαν τα Κούλουμα στο Πρόγραμμα του Δήμου; Δεν γνώριζαν ότι έτσι εκθέτουν και τον Δήμο Τριφυλίας που είναι ανακόλουθος; Θα απαντήσει κανείς για να έχουμε αντιλογο; Kι επιτέλους ρωτήστε τον κόσμο να σας πει την γνώμη του για τα ανύπαρκτα.... Κούλουμα!!!

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη