google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Θερμή υποδοχή στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δημ. Δράκο στη Κυπαρισσία

Θερμή υποδοχή στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δημ. Δράκο στη Κυπαρισσία

ΕΝΩΤΙΚΗ και γεμάτη αισιοδοξία ήταν η περιοδεία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δημήτρη Δράκου σήμερα σε Κυπαρισσία και Φιλιατρά, όπου συμπειρώθηκαν μαζί του όλα τα γαλάζια στελέχη σε ένα αγώνα για το αύριο της Πελοποννήσου μέσα απο τους ίδιους τους πολίτες. Η προοπτική του μέλλοντος για το Νομό μας και τον Μοριά αναλύθηκε στις συζητήσεις με κορυφαία στελέχη αλλά και τον κόσμο που τον υποδέχτηκε στην πόλη με ένθερμους εναγκαλαισμούς αλλά και προτάσεις για το μέλλον της επόμενης γενιάς κάνοντας επισημάνσεις για το τι περιμένουν απο τον πρώτο αιρετό Περιφερειάρχη που θα είναι Μεσσσήνιος και συμπατριώτης μας.
Ο Δημήτρης Δράκος μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης για τα νέα δεδομένα του Καλλικράτη επισήμανε ότι "στις εκλογές τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο και οφείλουμε να δώσουμε σκληρή μάχη για να αλλάξουμε το μέλλον οπότε είμαι έτοιμος να βρεθώ στιςεπάλξεις του αγώνα όπως συνηθίζω να κάνω και απο την θέση του αυτοδιοικητικού" για να προσθέσει ότι "ο αγώνας είναι κοινός ώστε ο πολίτης να νιώθει ότι δεν είναι αποκομμένος απο τα κέντρα λήψης των αποφάσεων και με εκλεγμένους αντιπροσώπους που θα επιλέξει ο ίδιος". Στάθηκε στην απαγκίστρωση του Περιφερειακού θεσμού απο το υδροκέφαλο κράτος της Αθήνας θεωρώντας ότι μόνοι μας πρέπει να διαθέσουμε τις τύχες του τοπου μας μέσα απο αναπτυξαικό προσανατολισμό στην πράξη και όχι στα λόγια.
Στις επαφές του ο κ. Δράκος πλαισιώθηκε απο τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Σωτήρη Παναγιωτόπουλο, απο την Κυπαρίσσια υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο κα Βασιλική Πλέτσα και την Πρόεδρο της Ν.Ε.Τ.Π. κα Αντωνία Μπούζα, ενώ το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης, ο Αντιδήμαρχος κ. Παν. Φωτεινόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Γρ. Γκότσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ζαχ. Κανελλόπουλος, Παν .Τσίγγανος, ενώ τον χαιρέτισαν οι πρώωην Δήμαρχοι κ. Παν. Τσάκος και Ηλ.Τσίγγανος, η Πρόεδρος της Τ.Ο. κα Μαρία Στρίγκα, ο εκπρόσωπος της ΟΝΝΕΔ κ. Γιώργος Φωτεινός και άλλοι.

5 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη