google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 'Οργώνει' την Πελοπόννησο ο Δράκος και συνεχίζει...

'Οργώνει' την Πελοπόννησο ο Δράκος και συνεχίζει...

Με σειρά επισκέψεων και επαφών συνέχισε την προεκλογική του εκστρατεία στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στο Άργος ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος το Σάββατο 25/9.
Συγκεκριμένα, ο Δ. Δράκος περπάτησε στην αγορά του Άργους και είχε πλήθος συναντήσεων και συζητήσεων με κατοίκους και καταστηματάρχες, ενώ τον συνόδευαν, ο νομάρχης Βασίλης Σωτηρόπουλος μαζί με νομαρχιακούς συμβούλους και αυτοδιοικητικά στελέχη, ο βουλευτής του νομού Γιάννης Ανδριανός και ο πρώην βουλευτής και γραμματέας Συνδικαλισμού της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μανώλης. Τα προβλήματα της καθημερινότητας, η άσχημη κατάσταση που διαμορφώνεται στην Οικονομία και οι έντονες κοινωνικές της παρενέργειες με πρώτη την αύξηση της Ανεργίας, ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν στις συζητήσεις του Δ. Δράκου με τους πολίτες, ενώ έμφαση δόθηκε και στα αγορτικά ζητήματα. «Το αγροτικό εισόδημα φθήνει και πλέον είναι ο καιρός να γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις για την αναπτυξιακή πορεία του αγροτικού τομέα τόσο στην Αργολίδα όσο και σε όλη την Πελοπόννησο» τόνισε χαρακτηριστικά ο Δ.Δράκος, απευθύνοντας ένα μήνυμα ελπίδας και προπτικής για την επόμενη μέρα.
Στη συνέχεια, ο Δ. Δράκος επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στο κέντρο της πόλης, που σε λίγες μέρες πρόκειται να λειτουργήσει και επίσημα.
Η περιοδεία του Δημήτρη Δράκου στην Αργολίδα είναι προγραμματισμένη να συνεχιστεί και το απόγευμα, με επισκέψεις σε Φιχτιά, Μυκήνες, Μοναστηράκι, Κουτσοπόδι, Σχοινοχώρι, Μαλαντρένι,
Τη Δευτέρα 27/9 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου περιοδεύει στο Νομό Λακωνίας. Συγκεκριμένα η περιοδεία του Δημήτρη Δράκου θα ξεκινήσει γύρω στις 10 π.μ. από το δήμο Σμύνους, όπου θα επισκεφθεί τα χωριά Καστανιά, Σελεγούδι, Άγιο Νικόλαο, Κόκκινα Λουριά, Μέλισσα, Αρχοντικό, Προσήλιο, Λεμονιά, Μελιτίνη, Παλαιόβρυση και Πετρίνα. Το απόγευμα, με έναρξη στις 5 μ.μ. περιοδεύει στο δήμο Φάριδος με πρώτο σταθμό τους Γοράνους και θα συνεχίσει στα χωριά Λιαντίνα, Ποταμιά, Λευκόχωμα, Τραπεζαντή, Ανώγεια, Παλιοπαναγιά και Ξηροκάμπι.
Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 26/9 είναι προγραμματισμένο ο Δ. Δράκος να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις για την 189η Επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς. Στις 10.30 π.μ. παρίσταται στην Αρχιερατική Δοξολογία, που θα πραγματοποιηθεί στον Μητροπολιτκό Ναό του Αγ. Βασιλείου και αμέσως μετά παρακολουθεί την παρέλαση μαθητών και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων, μπροστά από το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη